arrow
arrow

Blog

Mi az, hogy professzionális öntözőrendszer?

Én magam is sokszor hangoztatom, hogy csak is a professzionális öntözőrendszer kategóriából szabad választani, ha hosszú távú és idegállapotot kímélő megoldást szeretnénk! Ennek ellenére sem csökken évente azoknak az eseteknek a száma, amibe csak én botlok, és szörnyülködve tapasztalom azt, hogy ez a tudás még nem ment át kellőképpen az emberekbe! Úgy gondolom, hogy a hiszékenység mellett, a megértés hiánya lehet ezzel kapcsolatban, ezért leírom röviden, hogy mi a hobby, és a profi öntözőrendszer között a különbség.

Bővebben...

Az öntözőrendszer életet lehel a kertjébe!

Bár ez a főcím csak arra utal, hogy a dolgok újra helyreállnak a kertben az öntözőrendszer hatására, voltaképpen ettől komolyabb dolgokról van itt szó!

Bővebben...

Hogyan öntözzünk kánikulában öntözőrendszerrel?

Teljesen megértem azoknak a kerttulajdonosoknak a problémáját, akiknek a kertjébe nem üzemel automata öntözőrendszer, hogy már előre tartanak a forró nyár okozta kezelhetetlen problémáktól, és az órákig tartó locsolás ellenére bekövetkezett károktól. Mindehhez hozzájárul az is, hogy a trendeket tekintve egyre aszályosabb hazánk időjárása.

Bővebben...

Gyakori kérdések

A márkaképviselet ajánlásával:

K-Rain

Nagyon fontos számunkra, hogy csak kiváló minőségű termékeket forgalmazzunk.
A K-Rain fogalom az öntözési iparágban, és az öntözőrendszerek hazájában az USA-ban.
bővebben

Ügyfeleim írták...

 

Ügyfeleim véleménye az öntözőrendszerről

Tavaly előtt tavasszal telepíttettünk automata öntözőrendszert a kertünkbe. Érdemes volt! A kert egész nyáron úgy volt gyönyörű, hogy nem kellett naponta, vagy kétnaponta esténként másfél órát locsolással töltenünk. Több idő jut így a családra és vendégeket is büszkén hívhattunk.
M. András, Agárd
 
bővebben

Látogatók

Oldalainkat 17 vendég és 0 tag böngészi

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!