A kert felméréséről általában

Több féle módja is van annak, hogy hozzájussak a megfelelő adatokhoz ahhoz, hogy egy előzetes ajánlatot tudjak elkészíteni az öntözőrendszerről, amiből kiderül, hogy mire számíthat az ügyfél.

Általában a kert paramétereinek a megadásával, néhány fotó segítségével, egy skiccel a kertről és a vízforrás egyszerű megmérésével már el tudok készíteni egy olyan ajánlatot, ami nagy valószínűséggel nem fog nagyot tévedni a locsolórendszer várható költségeit tekintve. Miután ezt elküldtem az érdeklődő kerttulajdonosnak és pozitív visszajelzést kaptam, akkor szoktam kimenni és pontos helyszíni felmérést végezni. Ez után kijavítva az előző számításokat el tud készülni a végleges ajánlatom. Tulajdonképpen az esetek túlnyomó többségében így szokott megszületni a megállapodás.

Mivel több száz ügyfelemhez járok az ország minden pontjára, ezért néhány héten belül már igen nagy a valószínűsége annak is, hogy az Ön kertjének a közelében is elhaladok. Ha ezt előre tudom, akkor természetesen nagyon szívesen elvégzem az öntözőberendezés felmérését, ami után viszonylag gyorsan az ajánlatot is küldeni tudom.

Vannak olyan volumenű munkák, nagyméretű kertek és parkok, ahova természetesen kimegyek elvégezni a helyszíni felmérést, mivel az ajánlathoz szükséges adatok precizitására már a munka elején nagy szükség van.

A felmérés és az árajánlatadás természetesen még mindig díjmentes szolgáltatás a részemről!