arrow
arrow

ÜGYFELEIM ÍRTÁK…

Öntözőrendszer vélemények - referenciák

Tavalyelőtt tavasszal telepíttettünk automata öntözőrendszert a kertünkbe. Érdemes volt! A kert egész nyáron úgy volt gyönyörű, hogy nem kellett naponta, vagy kétnaponta esténként másfél órát locsolással töltenünk. Több idő jut így a családra és vendégeket is büszkén hívhattunk.

M. András, Agárd

Öntözőrendszer vélemények

Két éve csináltattam automata öntözőt a kertembe, mert a munkám során sok időt vagyok távol otthonról. Azóta teljesen jól működik és levette a vállamról a napi 2-3 óra terhet, amit addig a locsolgatással töltöttem. Nemcsak, hogy nem nekem kell ezzel foglalkoznom, de sokkal egyenletesebben és víztakarékosabban öntöz nálam. Amikor volt egy-két apróbb probléma hamar kijavították a szerelők.

N. Szabolcs, Győrújbarát

Öntözőrendszer vélemények

Szomszédjaink rendeltek öntözőrendszert Krisztiántól és ekkor bátorodtunk fel mi is a feleségemmel. Féltünk, hogy a már meglévő gyep megsérül, vagy tönkremegy, de a nagyon gondos előkészületeknek köszönhetően könnyen regenerálódott a fű az ásás, illetve a telepítés után. Nagyon kényelmes nyarunk volt, nem volt gondunk az öntözéssel és nyaralni is el tudtunk menni, nem kellett a szomszédoktól szívességet kérnünk."

G. József, Szolnok

Öntözőrendszer vélemények

Nekem a nyaralómba csináltak a srácok öntözőrendszert, közvetlen a kert építésénél. Amikor lemegyünk a fű zöld,és a kert ragyogó. A fűnyíráson kívül nincs más teendőm, mint a feleségemmel és a gyerekeimmel élvezni a szabadidőt. Pontos munkát végeztek, jó áron, és hibátlanul működik!

S. Rudolf, Balatonakarattya

Öntözőrendszer vélemények
ÖN IS SZERETNE ELÉGEDETT LENNI?

Öntözőrendszer referencia

Öntözőrendszer vélemények

 

 

Kérje árajánlatomat, akár online is!

Gyakori kérdések

A márkaképviselet ajánlásával:

K-Rain

Nagyon fontos számunkra, hogy csak kiváló minőségű termékeket forgalmazzunk.
A K-Rain fogalom az öntözési iparágban, és az öntözőrendszerek hazájában az USA-ban.
bővebben

Ügyfeleim írták...

 

Ügyfeleim véleménye az öntözőrendszerről

Tavaly előtt tavasszal telepíttettünk automata öntözőrendszert a kertünkbe. Érdemes volt! A kert egész nyáron úgy volt gyönyörű, hogy nem kellett naponta, vagy kétnaponta esténként másfél órát locsolással töltenünk. Több idő jut így a családra és vendégeket is büszkén hívhattunk.
M. András, Agárd
 
bővebben

Látogatók

Oldalainkat 17 vendég és 0 tag böngészi

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!