arrow
arrow

Blog

Az öntözőberendezés telepítő fontossága!

Teljesen meg tudom érteni, ha valaki egy olyan helyzetben, amikor a barátjánál vagy családtagjánál egy jól működő öntözőberendezést lát – amivel természetesen nagyon elégedettek -, akkor úgy gondolja, hogy ez egy megbízható márka okán van így. És persze ez így is van, de csak éppen annyira járul hozzá a tökéletes működéshez, mint a szerelő vagy telepítő szaktudása és a gyakorlata. Sőt, még az arra való szándéka is, hogy valóban profi munkát alkosson.

A hazai piacon előforduló minden profi márkákból láttam már nagyon jól megépített, viszont láttam már hanyagul összedobott, pocsék locsolórendszereket is. Szerintem ez elég érv arra, hogy igazam lehet, amikor azt állítom, hogy találjon egy profi telepítőt, aki valamelyik profi öntözőrendszer márkával építi a munkáit, és ne ragadjon le egy márkánál. Egészen biztos vagyok abban, hogy így nem fog tévedni.

Amikor már évek óta jól működik a berendezés és a kert gyönyörű, akkor biztos vagyok benne, hogy nem fog arra gondolni, hogy de jó lett volna az a másik márka, vagy ilyesmi…. Arra fog gondolni talán, hogy ha megkérdezik Öntől, hogy tud-e egy jó telepítőt, akkor a válasza igen lesz!

Gyakori kérdések

A márkaképviselet ajánlásával:

K-Rain

Nagyon fontos számunkra, hogy csak kiváló minőségű termékeket forgalmazzunk.
A K-Rain fogalom az öntözési iparágban, és az öntözőrendszerek hazájában az USA-ban.
bővebben

Ügyfeleim írták...

 

Ügyfeleim véleménye az öntözőrendszerről

Tavaly előtt tavasszal telepíttettünk automata öntözőrendszert a kertünkbe. Érdemes volt! A kert egész nyáron úgy volt gyönyörű, hogy nem kellett naponta, vagy kétnaponta esténként másfél órát locsolással töltenünk. Több idő jut így a családra és vendégeket is büszkén hívhattunk.
M. András, Agárd
 
bővebben

Látogatók

Oldalainkat 19 vendég és 0 tag böngészi

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!