arrow
arrow

Blog

Mi az, hogy professzionális öntözőrendszer?

Én magam is sokszor hangoztatom, hogy csak is a professzionális öntözőrendszer kategóriából szabad választani, ha hosszú távú és idegállapotot kímélő megoldást szeretnénk! Ennek ellenére sem csökken évente azoknak az eseteknek a száma, amibe csak én botlok, és szörnyülködve tapasztalom azt, hogy ez a tudás még nem ment át kellőképpen az emberekbe! Úgy gondolom, hogy a hiszékenység mellett, a megértés hiánya lehet ezzel kapcsolatban, ezért leírom röviden, hogy mi a hobby, és a profi öntözőrendszer között a különbség.
Kezdjük a hobby, vagy gagyi öntözőrendszerrel! E kettő nem ugyanaz, de sajnos működési megbízhatóságát tekintve hasonlóképpen fejezném ki matematikailag. Tehát a hobby kategória az, amelyet rendszerint barkács áruházakban lehet kapni nem ritkán előre összeállított egységcsomagokban. Mivel nincs két egyforma kert az öntözési paramétereit tekintve, ezért nem is értem, hogy mi az, hogy egységcsomag?! Mihez képest egységcsomag?
A kertek és parkok öntözésére specializálódott profi öntözéstechnikai gyártó cégek mind amerikaiak. Öt-hat ilyen cég képviselteti magát hazánkban is, magas színvonalú termékpalettával és nagy gyakorlattal rendelkező öntözőrendszer telepítő szakember gárdával. A fél évszázados gyártási és fejlesztési múlt eredményein kívül, a legfontosabb különbség a hobbyval szemben az, hogy minden, akár a legapróbb helyzetekre, paraméterekre is profi eszköz áll rendelkezésre.
Szörnyű kimondani, de a legtöbb esetben azt tapasztalom, hogy a gagyi, vagy hobby öntözőrendszer végső kialakítási ára túlhaladta, nem egyszer messze túlhaladta a profi árát. Ezért a legtöbb, amit ajánlhatok az, hogy keressen egy korrekt öntözőrendszer telepítőt, mert az biztos, hogy profi öntözéstechnikai alkatrészekkel dolgozik!

Gyakori kérdések

A márkaképviselet ajánlásával:

K-Rain

Nagyon fontos számunkra, hogy csak kiváló minőségű termékeket forgalmazzunk.
A K-Rain fogalom az öntözési iparágban, és az öntözőrendszerek hazájában az USA-ban.
bővebben

Ügyfeleim írták...

 

Ügyfeleim véleménye az öntözőrendszerről

Tavaly előtt tavasszal telepíttettünk automata öntözőrendszert a kertünkbe. Érdemes volt! A kert egész nyáron úgy volt gyönyörű, hogy nem kellett naponta, vagy kétnaponta esténként másfél órát locsolással töltenünk. Több idő jut így a családra és vendégeket is büszkén hívhattunk.
M. András, Agárd
 
bővebben

Látogatók

Oldalainkat 43 vendég és 0 tag böngészi

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!