arrow
arrow

Blog

Az öntözőrendszer életet lehel a kertjébe!

Bár ez a főcím csak arra utal, hogy a dolgok újra helyreállnak a kertben az öntözőrendszer hatására, voltaképpen ettől komolyabb dolgokról van itt szó!
Az öntözőrendszer hatására a leggyakrabban olyan pompáját mutatja meg a kert, aminek a látványában még aligha volt részünk! Ez nem ritkán két-három hét alatt! Persze, ha olyan időszakban építjük és használjuk az öntözőrendszert, amikor a növények az aktív időszakukban vannak.
A mostani kifinomult telepítési technikánknak köszönhetően már a kész kertek gyepes felületei alá is könnyen be tudjuk rakni az öntözőrendszert anélkül, hogy nagyobb károsodást okoznánk a gyepben. Sőt, szinte alig észrevehető a munkánk, miután visszaállítottuk a rendet! Az öntözőrendszer beüzemelését követően pedig pillanatok alatt összenő a fű, gyorsabban és szebben, mint valaha.
Fontos tudni, hogy öntözés és öntözés között nagy különbség van! A hangsúly a precíziós szón van! Ezt pedig csak egy öntözőrendszer mérnöki pontossága tudja számunkra biztosítani! Hogyan is van ez?
Ezen az éghajlati övön a növények nagyon is szeretik a kiszámíthatóságot! Nincs ez másképpen a csapadék tekintetében sem. Mivel a túlélésük szempontjából ez a legfontosabb elem, ezért kifejezetten nagy hatást lehet elérni a víz megfelelő pótlásával. Ha a vizet pontosan ugyanakkor kapják, akkor ehhez a kiszámítható rendszerességhez igen könnyen hozzászoknak. A túlélési energiájukat pedig nem a megtartásba kell fektetniük, hanem a növekedésbe, gyarapodásba, szépülésbe. Ez nagyjából ilyen egyszerű.
Az öntözőrendszer számos civilizációs előnye közül az egyik legfontosabb az, hogy nem csak a terhet veszi le a vállunkról, hanem célba is juttatja abbéli szándékunkat, hogy a környezetünknek, így a kertnek is szépnek kell lenni!

Gyakori kérdések

A márkaképviselet ajánlásával:

K-Rain

Nagyon fontos számunkra, hogy csak kiváló minőségű termékeket forgalmazzunk.
A K-Rain fogalom az öntözési iparágban, és az öntözőrendszerek hazájában az USA-ban.
bővebben

Ügyfeleim írták...

 

Ügyfeleim véleménye az öntözőrendszerről

Tavaly előtt tavasszal telepíttettünk automata öntözőrendszert a kertünkbe. Érdemes volt! A kert egész nyáron úgy volt gyönyörű, hogy nem kellett naponta, vagy kétnaponta esténként másfél órát locsolással töltenünk. Több idő jut így a családra és vendégeket is büszkén hívhattunk.
M. András, Agárd
 
bővebben

Látogatók

Oldalainkat 45 vendég és 0 tag böngészi

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!