arrow
arrow

Új lakásba költözünk? – ne a költöztetés árán spóroljunk!

A költözés sokkal bonyolultabb feladat, mint ahogy elsőre elképzeli, aki még nem próbálta. Sokak gondolják úgy, hogy inkább megspórolják a költöztetés árát, hiszen ott vannak a barátok, rokonok, akik segítenek. Nos, általában kiderül, hogy ez nem kifizetődő…

Ha új lakásba, albérletbe költözünk, a csomagolást elvégezhetjük magunk is, így alacsonyabb lehet a költöztetés ára. Gondolkodjunk előre, szerezzünk be dobozokat, zsákokat, tervezzük meg a folyamatot és lehetőleg ne az utolsó pillanatban fogjunk hozzá. A cipekedést és a pakolást azonban inkább bízzuk szakemberre! Tájékozódjunk, és válasszuk ki a számunkra megfelelő szolgáltatást. A költöztetés árának ki számolásakor ne csak az összeget nézzük, hanem figyeljünk arra is, hogy mit tartalmaz a szolgáltatás. Nagy kihívást jelent a bútorok, dobozok elhelyezése a teherautóban. Fontos a szakértelem és tapasztalat a hatékony pakoláshoz és szállításhoz. Nagy bosszúság, ha a nem megfelelő rögzítés miatt sérülnek szállítás közben ingóságaink.

 

A költöztetés ára lehet fix díjas, vagy óra-, illetve percalapú díjszabás. Mindkettő előnyös lehet, saját igényeinkhez mérten döntsük el, melyik variáció jobb számunkra. Ha esetleg éppen olyan élethelyzetben vagyunk, hogy sürgősen kell költöznünk, és anyagi korlátaink nem bírják el az előre nem tervezett kiadást, akkor legalább a nagyobb vagy sérülékenyebb berendezési tárgyaink szállításához vegyük igénybe a megfelelő gépkocsival és szakmai háttérrel rendelkező segítséget. Jóval alacsonyabb a költöztetés ára, mint az esetleges sérülésből adódó anyagi veszteség, arról nem is beszélve, saját magunk is megsérülhetünk. Ha kifejezetten jó és korrekt költöztetés árakat keresünk, akkor érdemes átnéznünk a Servitius Group Transport szolgáltatásait, ahol az árakkal reáliasan feltüntetik szolgáltatásaikat is, így még hatékonyabban számolhatunk, és tájékozódhatunk.

Gyakori kérdések

A márkaképviselet ajánlásával:

K-Rain

Nagyon fontos számunkra, hogy csak kiváló minőségű termékeket forgalmazzunk.
A K-Rain fogalom az öntözési iparágban, és az öntözőrendszerek hazájában az USA-ban.
bővebben

Ügyfeleim írták...

 

Ügyfeleim véleménye az öntözőrendszerről

Tavaly előtt tavasszal telepíttettünk automata öntözőrendszert a kertünkbe. Érdemes volt! A kert egész nyáron úgy volt gyönyörű, hogy nem kellett naponta, vagy kétnaponta esténként másfél órát locsolással töltenünk. Több idő jut így a családra és vendégeket is büszkén hívhattunk.
M. András, Agárd
 
bővebben

Látogatók

Oldalainkat 42 vendég és 0 tag böngészi

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!