arrow
arrow

Egyedi szórólapok, exkluzív kivitelezéssel

Mitől függ a jó, és valóban hatásos szórólap titka? Nyilván nagyon fontos a szöveges kommunikáció, hiszen a célcsoportunkhoz kell szólnunk, az ő nyelvükön és az ő stílusukban kell kommunikálnunk, fogalmaznunk, hiszen az ő számukra szeretnénk eladni valamit. A hatásos és találó kommunikáció tehát elengedhetetlen egy jó szórólapnál, ahogyan a színek, és a grafikai elemek is.

 

 

Érdemes felmérni és utánajárni annak is, hogy azok az emberek, akiket mi megszólítani szeretnénk, és az üzletünkbe invitálni: milyen színeket szeretnek, milyen árnyalatokat szoktak meg és tartanak hatásosnak egy olyan reklámanyagon és a szórólapon, mint amilyen a miénk is lesz. Nem utolsósorban pedig nagyon lényeges, hogy az a bizonyos szórólap – ami egyben cégünk, vállalkozásunk első benyomását is fogja majd kelteni abban, aki azt kézbe veszi – milyen minőségű?

csodaszép szórólapok a Bonex Presstől!

Az anyag minősége milyen, illetve mennyire jó a tapintása, milyen megfogni? A gyártást tehát érdemes rábízni egy hozzáértő és igényes nyomdára, akik akár teljesen egyedi, exkluzív kivitelben is elkészítik szórólapjainkat, különleges technológiákat is alkalmazva, ahogyan azt mi szeretnénk, és amilyen a reklám jellege – hiszen mindig érdemes figyelembe venni egy szórólap legyártatásánál azt is, hogy hová készül, milyen rendezvényre, alkalomra, vagy pedig ez lesz az üzletünk hosszú távú szóróanyaga, amit akár éveken át osztogatunk majd?

Gyakori kérdések

A márkaképviselet ajánlásával:

K-Rain

Nagyon fontos számunkra, hogy csak kiváló minőségű termékeket forgalmazzunk.
A K-Rain fogalom az öntözési iparágban, és az öntözőrendszerek hazájában az USA-ban.
bővebben

Ügyfeleim írták...

 

Ügyfeleim véleménye az öntözőrendszerről

Tavaly előtt tavasszal telepíttettünk automata öntözőrendszert a kertünkbe. Érdemes volt! A kert egész nyáron úgy volt gyönyörű, hogy nem kellett naponta, vagy kétnaponta esténként másfél órát locsolással töltenünk. Több idő jut így a családra és vendégeket is büszkén hívhattunk.
M. András, Agárd
 
bővebben

Látogatók

Oldalainkat 40 vendég és 0 tag böngészi

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!