arrow
arrow

Duguláselhárítás villámgyors kiszállással

Sajnos Magyarországon a legtöbb mai napig használt családi ház vagy panelház még a 60-as években épült lefolyórendszert használja, mely egy régi és elavult rendszer, ahol még vascsöveket használtak, amik azóta a hosszú évek alatt teljesen elrozsdásodtak. Ezek a lefolyórendszerek általában már nem tudják megfelelően ellátni a dolgukat és ilyenkor szokott kialakulni a dugulás.

 

 

Első tanácsom az lenne, hogy az egész lefolyórendszert és csöveket ki kell cserélni, hogy a későbbiekben ne okozzon problémát!

Ha már adott a dugulás, akkor hívja az alábbi számot: 06-20-942-0586, melyen Nyári Zoltán duguláselhárító szakembert tudja elérni.

Duguláselhárítás villámgyors kiszállássalZoltán közel 30 éve foglalkozik víz-gáz-fűtés szereléssel, ami mellett a duguláselhárításra is nagy hangsúlyt fektet, hiszen minden családnál, háznál szükség lehet a villámgyors duguláselhárításra.

Budapesten és Pest megyében, 2-3 órás határidővel vállaljuk a dugulások elhárítását, legyen szó wc-ről, lefolyóról, mosdóról, vagy bármilyen szifonról, esetleg kiegészítő csővezetékről, lefolyóhálózatról.

Mit ajánlok én, hogy elkerülje a váratlan dugulásokat?

Évente legalább egyszer ellenőriztesse szakemberrel a lefolyókat, csatornákat, így biztosan nem fogja kellemetlenül és váratlanul érni a dugulás.

Gyakori kérdések

A márkaképviselet ajánlásával:

K-Rain

Nagyon fontos számunkra, hogy csak kiváló minőségű termékeket forgalmazzunk.
A K-Rain fogalom az öntözési iparágban, és az öntözőrendszerek hazájában az USA-ban.
bővebben

Ügyfeleim írták...

 

Ügyfeleim véleménye az öntözőrendszerről

Tavaly előtt tavasszal telepíttettünk automata öntözőrendszert a kertünkbe. Érdemes volt! A kert egész nyáron úgy volt gyönyörű, hogy nem kellett naponta, vagy kétnaponta esténként másfél órát locsolással töltenünk. Több idő jut így a családra és vendégeket is büszkén hívhattunk.
M. András, Agárd
 
bővebben

Látogatók

Oldalainkat 50 vendég és 0 tag böngészi

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!