arrow
arrow

Költöztetés Montenegróba (is) elérhető áron.

Ez még régen volt, talán az első nemzetközi munkáim egyike. Egy napos délután hívott fel egy hölgy, hogy néhány napon belül Podgoricába szeretnének költözni. Utánanéztem néhány dolognak, adtam egy árajánlatot, és megbeszéltük a részleteket. De még nem tudtuk, hogy mi vár ránk ennél a külföldi költöztetésnél.

 

 

A felpakolás Szentendrén volt, gyorsan felmértem, hogy mit kell vinni, és az alapján kezdtem pakolni a kocsit. Egy idő után furcsa volt, hogy még pakolunk, mintha több doboz lenne, amit megbeszéltünk. Felpakolás után mondtam ügyfelemnek, hogy kicsit kevesebbről volt szó. A felesége válaszolt: "láttam, hogy mekkora teherautó, és én meg csak pakoltam le az emeletről, mivel befér minden". Közöltem velük, hogy azért van egy bizonyos túlsúly probléma is. Na mindegy, elindultunk egy budapesti vámudvarba, ahol vámoltattuk az ingóságokat, kaptunk egy vámzárat, majd irány haza. Másnap hajnalban indultunk útnak. Semmi probléma nem volt... a Magyar - Szerb határig. Csekély négy órát vártunk a semmire.

költöztetés elérhető áronTovábbá 150 euróba került ügyfelemnek, hogy Szerbián keresztül visszük az ingóságait. Dolgunk végeztével nem volt más dolgunk, mint Szerb dinárt váltani, mivel itthon nem lehetett. Egy kis faluban kérdezősködtünk, és sikerült. De még mindig nem tudtuk, hogy nem lesz egyszerű ez a nemzetközi költöztetés. Az út minősége, és a vezetési kultúra hagy némi kívánni valót maga után. Igaz ügyfelem adott néhány jó tanácsot indulás előtt. Belgrádon nem egyszerű volt átjutni, de utána már haladtunk szépen.

A Dinári - hegységnél szebbet még nem láttam, igaz gyorsan nem lehet menni, de nem is érdemes, lenyűgöző tájakon halad az ember, emelkedők, lejtők, hajtűkanyarok váltják egymást. A Szerb - Montenegró határhoz érve simán át lehetett menni, amint kifizettük a (ha jól emlékszem) 70 eurós környezetvédelmi adót. Amint megérkeztünk, aludtunk egy kicsit és irány lepakolni. De előtte még a montenegrói vámudvar. Minden simán ment... volna... ha nem lett volna valami gond. Azt hiszem, hogy a speditőr cég csinált valamit rosszul. Lehet azt hogy nem dolgoztak aznap (szombaton).

Közölték velünk, hogy hétfőig nem mehetünk ki a vámudvarból. Ügyfelem gyorsan intézkedett (diplomata volt) felhívott pár embert és láss csodát, minden rendben volt. Ezek után gyorsan lepakoltunk, rendbe tettük magunkat, és elindultunk hazafelé. Éjjel, szakadó esőben a Dinári - hegységen át. Másnap délután értünk haza. Nem bántam meg, a körülmények ellenére még egyszer megcsinálnám. Mi így költöztetünk, igyekszünk minden problémát megoldani, türelmesek, rugalmasak vagyunk. Ezért is dolgozom kizárólag tapasztalt, jól terhelhető (nem csak fizikailag) kollégákkal. A weboldalamon, és a Facebook oldalamon nagyon sok képet, információt talál munkáinkról, szolgáltatásainkról, árainkról, cégünkről.

Gyakori kérdések

A márkaképviselet ajánlásával:

K-Rain

Nagyon fontos számunkra, hogy csak kiváló minőségű termékeket forgalmazzunk.
A K-Rain fogalom az öntözési iparágban, és az öntözőrendszerek hazájában az USA-ban.
bővebben

Ügyfeleim írták...

 

Ügyfeleim véleménye az öntözőrendszerről

Tavaly előtt tavasszal telepíttettünk automata öntözőrendszert a kertünkbe. Érdemes volt! A kert egész nyáron úgy volt gyönyörű, hogy nem kellett naponta, vagy kétnaponta esténként másfél órát locsolással töltenünk. Több idő jut így a családra és vendégeket is büszkén hívhattunk.
M. András, Agárd
 
bővebben

Látogatók

Oldalainkat 53 vendég és 0 tag böngészi

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!