arrow
arrow

Új lakásba költözünk? – ne a költöztetés árán spóroljunk!

A költözés sokkal bonyolultabb feladat, mint ahogy elsőre elképzeli, aki még nem próbálta. Sokak gondolják úgy, hogy inkább megspórolják a költöztetés árát, hiszen ott vannak a barátok, rokonok, akik segítenek. Nos, általában kiderül, hogy ez nem kifizetődő…

Bővebben...

Egyedi szórólapok, exkluzív kivitelezéssel

Mitől függ a jó, és valóban hatásos szórólap titka? Nyilván nagyon fontos a szöveges kommunikáció, hiszen a célcsoportunkhoz kell szólnunk, az ő nyelvükön és az ő stílusukban kell kommunikálnunk, fogalmaznunk, hiszen az ő számukra szeretnénk eladni valamit. A hatásos és találó kommunikáció tehát elengedhetetlen egy jó szórólapnál, ahogyan a színek, és a grafikai elemek is.

 

Bővebben...

Napelem – a környezettudatos és gazdaságos életvitel kulcsa!

Ha most úgy döntünk, hogy beruházunk egy professzionális és jól kiépített napelemre, illetve napelemes rendszerre otthonunkban, akkor nemcsak környezettudatosan, de nagyon is gazdaságosan fogunk élni hosszú távon, hiszen a napenergiával jelentős mennyiségű áramot spórolhatunk meg, amely visszavethető a rendszerbe.

Bővebben...

Duguláselhárítás villámgyors kiszállással

Sajnos Magyarországon a legtöbb mai napig használt családi ház vagy panelház még a 60-as években épült lefolyórendszert használja, mely egy régi és elavult rendszer, ahol még vascsöveket használtak, amik azóta a hosszú évek alatt teljesen elrozsdásodtak. Ezek a lefolyórendszerek általában már nem tudják megfelelően ellátni a dolgukat és ilyenkor szokott kialakulni a dugulás.

 

Bővebben...

Költöztetés, nemzetközi költöztetés (mindig!) problémák nélkül

Költöztetek ha kell, hegyen, völgyön,
hogy merre megyek, előre közlöm.
Gazdaságos és gyors útvonal legyen,
ha megyek, mindig jó lesz a kedvem.

Bővebben...

Költöztetés Montenegróba (is) elérhető áron.

Ez még régen volt, talán az első nemzetközi munkáim egyike. Egy napos délután hívott fel egy hölgy, hogy néhány napon belül Podgoricába szeretnének költözni. Utánanéztem néhány dolognak, adtam egy árajánlatot, és megbeszéltük a részleteket. De még nem tudtuk, hogy mi vár ránk ennél a külföldi költöztetésnél.

 

Bővebben...

Eredményjelző értékesítése

Az eredményjelzőket sporteseményekre ajánljuk, melyeket nagy távolságból is tökéletesen lehet látni, hiszen minden eredményjelzőnk kültéri, tehát a napfény és az időjárás viszontagságait is jól bírja. Az eredményjelzők nagy előnye, hogy alacsony energia fogyasztásúak és egy egyszerű távirányítóval könnyen és gyorsan irányítható.

 

Bővebben...

Gyakori kérdések

A márkaképviselet ajánlásával:

K-Rain

Nagyon fontos számunkra, hogy csak kiváló minőségű termékeket forgalmazzunk.
A K-Rain fogalom az öntözési iparágban, és az öntözőrendszerek hazájában az USA-ban.
bővebben

Ügyfeleim írták...

 

Ügyfeleim véleménye az öntözőrendszerről

Tavaly előtt tavasszal telepíttettünk automata öntözőrendszert a kertünkbe. Érdemes volt! A kert egész nyáron úgy volt gyönyörű, hogy nem kellett naponta, vagy kétnaponta esténként másfél órát locsolással töltenünk. Több idő jut így a családra és vendégeket is büszkén hívhattunk.
M. András, Agárd
 
bővebben

Látogatók

Oldalainkat 47 vendég és 0 tag böngészi

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!