arrow
arrow

Romantikus virágküldés Mestervirág módra

A romantikus filmekben egyre gyakrabban bukkan fel egy olyan jelenet, hogy a Hölgy munkahelyén megjelenik egy virágfutár és egy óriási virágcsokrot ad át egy hölgynek, aki boldogan nyitja ki a borítékot, amiben romantikus üzenet található a szeretett férfitől.

Bővebben...

Mikor esedékes a lakásfelújítás?

Vannak, akik 40 év elteltével sem újítják fel a lakásukat, pedig a lakásfelújítás egy ilyen esetben már esedékes lehet. Általában nagyobb felújításokra 10 évente van szükség, tisztasági festésre akár gyakrabban is, ez függ attól, hogy hányan élnek a lakásban, milyen korúak és az is, hogy valaki dohányzik a lakásban vagy sem.

Bővebben...

Elektromos cigaretta

Tegye le a káros cigit és váltson elektromos cigarettáról, ezáltal szokjon le káros szenvedélyéről általunk! Higgye el, nagyon gyorsan megtérül a befektetés és nem utolsó sorban egészségnek is fog örvendeni!

Bővebben...

Természetes segítség cukorbetegeknek: az ízletes fahéj

Nem mindenki tudja, hogy ez a népszerű, kellemes ízű és illatú fűszernövény milyen jótékony hatással van szervezetünkre: zsírégető, méregtelenítő hatású, segíti az emésztést, remek szélhajtó. Továbbá gyulladáscsökkentő, és koleszterin szintünket is befolyásolja.

Bővebben...

Egyedi szórólapok, exkluzív kivitelezéssel

Mitől függ a jó, és valóban hatásos szórólap titka? Nyilván nagyon fontos a szöveges kommunikáció, hiszen a célcsoportunkhoz kell szólnunk, az ő nyelvükön és az ő stílusukban kell kommunikálnunk, fogalmaznunk, hiszen az ő számukra szeretnénk eladni valamit. A hatásos és találó kommunikáció tehát elengedhetetlen egy jó szórólapnál, ahogyan a színek, és a grafikai elemek is.

 

Bővebben...

Virágrendelés kiválasztása és feladása, akár a reggeli kávé mellett!

Hiszen mi sem egyszerűbb és nagyszerűbb ajándék egy meseszép élő virágcsokornál! A virágküldés azért remek találmány és mégis csodaszép ajándék, mert a gyönyörűséges friss, élő, illatozó virágokat olyan könnyedén adhatja, hogy Önnek tényleg semmi utánajárásába nem kerül a dolog, hiszen az internet segítségével ma már akár a reggeli kávé mellett, két tárgyalás közötti ötperces szünetben is le tudja bonyolítani.

 

Bővebben...

Duguláselhárítás villámgyors kiszállással

Sajnos Magyarországon a legtöbb mai napig használt családi ház vagy panelház még a 60-as években épült lefolyórendszert használja, mely egy régi és elavult rendszer, ahol még vascsöveket használtak, amik azóta a hosszú évek alatt teljesen elrozsdásodtak. Ezek a lefolyórendszerek általában már nem tudják megfelelően ellátni a dolgukat és ilyenkor szokott kialakulni a dugulás.

 

Bővebben...

Gyakori kérdések

A márkaképviselet ajánlásával:

K-Rain

Nagyon fontos számunkra, hogy csak kiváló minőségű termékeket forgalmazzunk.
A K-Rain fogalom az öntözési iparágban, és az öntözőrendszerek hazájában az USA-ban.
bővebben

Ügyfeleim írták...

 

Ügyfeleim véleménye az öntözőrendszerről

Tavaly előtt tavasszal telepíttettünk automata öntözőrendszert a kertünkbe. Érdemes volt! A kert egész nyáron úgy volt gyönyörű, hogy nem kellett naponta, vagy kétnaponta esténként másfél órát locsolással töltenünk. Több idő jut így a családra és vendégeket is büszkén hívhattunk.
M. András, Agárd
 
bővebben

Látogatók

Oldalainkat 6 vendég és 0 tag böngészi

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!