öntözőrendszer telepítő

vasárnap, 06 január 2019 10:41

ÖNTÖZŐRENDSZER TELEPÍTÉS

Ki végzi el a telepítést?

A helyszíni felmérést, a tervezést és a kapcsolattartást mindig én végzem, és én készítem el az árajánlatot. Általában olyan sok munkám van, hogy gyakorlott telepítő csapattal végzem el már évek óta a munkát. Ugyanakkor, ha csak tehetem, részt veszek a kiépítési munkafolyamatokban is.

vasárnap, 06 január 2019 10:22

MUNKATÁRSAT KERESEK

Öntözőrendszer telepítésben jártas munkatársat, vagy összeszokott öntözőrendszer telepítő csapatot keresek folyamatos munkáim elvégzéséhez! A munkáim az ország minden pontján vállalom, azonban a leggyakoribb helyszínek Budapest és Pest megye, valamint a Balaton környéke.

péntek, 17 augusztus 2018 08:55

Az öntözőberendezés telepítő fontossága!

Teljesen meg tudom érteni, ha valaki egy olyan helyzetben, amikor a barátjánál vagy családtagjánál egy jól működő öntözőberendezést lát – amivel természetesen nagyon elégedettek -, akkor úgy gondolja, hogy ez egy megbízható márka okán van így. 

Kategória: Blog
csütörtök, 27 november 2014 14:30

A gyeptéglázás bemutatása kész kertben

Ebben az albumban olyan képeket talál, amelyek azt mutatják be, ahogyan a gyeptéglák kiemelésével készítem el az árkokat, majd visszahelyezem.

Kategória: Blog

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!