öntözőrendszer

csütörtök, 20 május 2021 11:59

Kertünk szolgája az öntözőrendszer!

Bár a cikk címe csak töredékét mondja el, hogy az öntözőrendszer még minek a szolgája, én most leírom részletesen.

Kategória: Blog
csütörtök, 20 május 2021 11:53

Kertre szabható öntözőrendszer

Mit is jelent pontosan az, hogy a kertre szabható öntözőrendszer? Ez pontosan azzal áll szoros összefüggésben, amikor az öntözőrendszer szerelő szakember azt mondja, hogy csak a kertjének a pontos paramétereinek az ismeretében, vagy a helyszíni felmérés után tud Önnek pontos árajánlatot adni a kertjébe illő öntözőrendszerre.

Kategória: Blog
csütörtök, 20 május 2021 11:48

Kánikulában öntözőrendszer nélkül?

Magyarország időjárásának meleg és forró hónapjai lassan kitolódtak az áprilistól-októberig tartó tartományba, ami hét teljes hónapot jelent. Ezek közül is a kánikulának mondható időszakok három-négy hónapot is kitesznek. Az olyan szélsőséges hőmérsékletek - amelyek ilyenkor tartósan is megjelennek -, elképesztő károkat tudnak okozni a kertben, ha az nincs megfelelően megöntözve.

Kategória: Blog
csütörtök, 20 május 2021 11:44

Idősporoló öntözőrendszer!

Tudom én is, és mindenki más is, aki ebben az országban él és dolgozik, hogy az idő az egyik legértékesebb dolog, amink csak van. Ennél talán a szabadidőnk értékesebb! Minden nagyon értékes dolog akkor válik azzá, ha nélkülözhetetlen, vagy szűkössé válik és elég kevés lesz belőle.

Kategória: Blog
csütörtök, 20 május 2021 11:40

Idén is kézzel öntözöl?

Jó kérdés! Gondolom, majd minden kerttulajdonos felteszi a kérdést magának minden év tavaszán, hogy ismét bevállalja-e azt a 300-400 óra kézi locsolást, vagy végre belevág az öntözőrendszer telepítésbe. Szeretnék, segíteni ezért leírom, hogy egyetlen olyan ügyfelem sem volt még - sem a halogatósak, sem pedig az azonnal belevágósak közül -, aki megbánta volna, hogy öntözőrendszert telepített a kertjébe!

Kategória: Blog
csütörtök, 20 május 2021 11:37

Hazánk az öntözőrendszerek világában

Hazánk a globális öntözéstechnikai piacon mindösszesen egy porszem a sivatagban, míg Európa is csak egy kisebb pontocska az amerikai piachoz képest. Az öntözőrendszerek jelentős részét, mondhatni a tetemes hányadát bizony az Egyesült Államokban értékesítik, és alig hiszem, hogy ez megváltozna mostanában.

Kategória: Blog
csütörtök, 20 május 2021 10:46

Az öntözőrendszerről általában

Már nyolc éve, hogy az öntözőrendszer alkatrészeket és kiegészítőket saját vállalkozásunk keretein belül az öntözéstechnikai szaküzletünkben is áruljuk. És már tizennyolc éve annak, hogy az öntözőrendszer telepítésével és karbantartásával foglalkozom. Szakmai felkészültségem és közel két évtizedes gyakorlatom minősít arra, hogy néhány őszinte szót ejtsek erről a témáról.

Kategória: Blog
csütörtök, 20 május 2021 10:44

Az öntözőrendszerek elterjedése

Nem véletlen kapták az öntözőrendszerek korunk háztartási berendezései közül a leghatékonyabb elnevezést! Ugyanis a minőségi öntözőrendszerek teljes mértékben megfelelnek minden olyan követelményeknek, amit a kert olcsó és biztonságos megöntözése, a fenntarthatóság szelleme, illetve a világ gyorsabb élettempót megkövetelő változásai idéznek elő!

Kategória: Blog
csütörtök, 20 május 2021 10:37

Az öntözőrendszerben rejlő lehetőségek

Általában elmondható a kerttulajdonosok nagy részéről, hogy amikor öntözőrendszert szeretnének a kertjükbe beépíttetni, akkor jellemzően egy nagyobb, vagy maximum két problémájukat kívánják megoldani a berendezés használatával.

Kategória: Blog
csütörtök, 20 május 2021 10:35

Az öntözőrendszer víztakarékossága

Ezt a cikket az öntözőrendszer víztakarékosságáról csak egyetlen cél reményében írom, mégpedig azért, hogy megmagyarázzam azt, hogy az öntözőrendszer bármennyire is víztakarékos nem fog kisebb vízfogyasztást okozni abban az esetben, ha a kert NEM, vagy csak GYÉREN van meglocsolva!

Kategória: Blog
1. oldal / 2

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!