öntözéstechnika

hétfő, 23 december 2019 12:34

ÖNTÖZÉSTECHNIKA

 A nem mezőgazdasági jellegű öntözés, hanem a díszkertek és parkok automatizált öntözése hazánkban viszonylag új keletű dolog, mindössze három évtizedre tekint vissza. Korábban az automata öntözőrendszerek a luxus szimbólumának számítottak, ma már szinte standard alapjai egy épülő kertnek és sok már évtizedes díszkertbe utólag lett beépítve. Megemlítve azt, hogy már az ókorban igen magas színvonalon volt jelen az öntözési kultúra, mégis jóval később az USA-ban fejlesztették és fejlesztik a mai napig is a legmagasabb színvonalon az öntözéstechnika márkák termékeit.

vasárnap, 06 január 2019 10:46

ÖNTÖZŐRENDSZER TERVEZÉS

Öntözőrendszer tervezési irányelvek

Az alábbiakban leírt adatokat azok számára írtam le, akiket műszakilag is érdekel ez a téma. Ha Ön csak egy jól működő automata öntözőrendszert szeretne, akkor kérem, hogy vegye fel velem a kapcsolatot. Örömmel segítek Önnek is!

vasárnap, 06 január 2019 10:36

ÜZEMBEN TARTÁS ÉS KARBANTARTÁS

A locsolórendszer szakszerű megépítése garantálja a jó működést, azonban a hosszú távú hibátlan működéséhez elengedhetetlen, hogy az éves karbantartásai is el legyenek végezve.

vasárnap, 06 január 2019 10:33

ÖNTÖZŐRENDSZER JAVÍTÁS

Nem garanciális javítás esetén:

+36202626258 vagy +36307435200

Amennyiben az öntözőrendszert nem mi építettük és a meghibásodása miatt javításra lenne szüksége, akkor hívja a kollégát!

A következő szolgáltatásokat is igényelheti:

  • Átalakítás

Ha a valamilyen átépítés történt a kertben (kocsibeálló, sütögető, növényzet, stb.) és hozzá kell igazítani a locsolót!

  • Bővítés

Ha egy új területre is szükséges odavezetni a locsolót, ahol eddig nem kellett öntözni!

  • Karbantartás

Ha el kell indítani a locsolót és ehhez össze kell rakni a szivattyús gépészetet, vagy téliesíteni szükséges és kompresszorral ki kell fújni!

Garanciális javítás esetén: +36305336665

Amennyiben az öntözőrendszert mi építettük és abban hiba keletkezett, vagy bármilyen egyéb szolgáltatást szeretne kapni, akkor kérem, hogy hívjon engem!

Saját építésű öntözőrendszereket én téliesítem!

vasárnap, 06 január 2019 10:22

MUNKATÁRSAT KERESEK

Öntözőrendszer telepítésben jártas munkatársat, vagy összeszokott öntözőrendszer telepítő csapatot keresek folyamatos munkáim elvégzéséhez! A munkáim az ország minden pontján vállalom, azonban a leggyakoribb helyszínek Budapest és Pest megye, valamint a Balaton környéke.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!