Öntözőrendszer ajánlatkérés

csütörtök, 20 május 2021 10:52

Egy öntözőrendszer ajánlat elfogadása

Alapos elemzést végeztünk annak kapcsán, hogy milyen okok miatt fogadnak el egy öntözőrendszer ajánlatot és mi alapján vetnek el egy másikat. Az emberek és az ügyfelek is azért természetesen valamelyest különbözőek, ezért a következő okfejtés nem állhatja meg minden egyes esetben a helyét, általánosságban azért valósnak mondható, igyekeztünk minden fontos részletre kitérni ebben az ügyben.

Kategória: Blog

 

Kérem, hogy válasszon egy opciót!

1. ÖNTÖZŐRENDSZER AJÁNLATKÉRÉS ONLINE!
A kert paramétereinek megadásával, kertterv vagy fényképek feltöltésével.

 

2. ÖNTÖZŐRENDSZER HELYSZÍNI FELMÉRÉSKÉRÉS!
Telefonos visszahívás kérése helyszíni felmérés időpont egyeztetésre

 

Mi történik, miután megkaptam az ajánlatkérését?

1. Amennyiben minden adat a rendelkezésemre áll, akkor elkészítem az árajánlatot és küldöm. Mivel a szezonban nagyon sok megkeresésem van ez eltarhat néhány napig. 

2. Ha helyszíni felmérést kért, akkor fel tudom mérni díjmentesen, amikor arra járok. Ez Budapesten és környékén akár napokon belül is megtörténhet, de több száz kilóméterre lévő települések esetében elképzelhető, hogy hetekbe is beletelik. Viszont, ha megigérem, akkor be is tartom! És sosem lehet tudni, lehet, hogy másnap pont arra felé tartok éppen... 

Kategória: ontozorendszeres.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!