öntözőrendszer telepítő

vasárnap, 06 január 2019 10:41

ÖNTÖZŐRENDSZER TELEPÍTÉS

Ki végzi el a telepítést?

A helyszíni felmérést, a tervezést és a kapcsolattartást mindig én végzem, és én készítem el az árajánlatot. Általában olyan sok munkám van, hogy gyakorlott telepítő csapattal végzem el már évek óta a munkát. Ugyanakkor, ha csak tehetem, részt veszek a kiépítési munkafolyamatokban is.

vasárnap, 06 január 2019 10:22

MUNKATÁRSAT KERESEK

Öntözőrendszer telepítésben jártas munkatársat, vagy összeszokott öntözőrendszer telepítő csapatot keresek folyamatos munkáim elvégzéséhez! A munkáim az ország minden pontján vállalom, azonban a leggyakoribb helyszínek Budapest és Pest megye, valamint a Balaton környéke.

péntek, 17 augusztus 2018 08:55

Az öntözőberendezés telepítő fontossága!

Teljesen meg tudom érteni, ha valaki egy olyan helyzetben, amikor a barátjánál vagy családtagjánál egy jól működő öntözőberendezést lát – amivel természetesen nagyon elégedettek -, akkor úgy gondolja, hogy ez egy megbízható márka okán van így. 

Kategória: Blog
csütörtök, 27 november 2014 14:30

A gyeptéglázás bemutatása kész kertben

Ebben az albumban olyan képeket talál, amelyek azt mutatják be, ahogyan a gyeptéglák kiemelésével készítem el az árkokat, majd visszahelyezem.

Kategória: Blog
kedd, 16 április 2013 10:25

ÖNTÖZŐRENDSZER TELEPÍTŐKNEK

Üdvözöllek Kolléga!

Szeretném azzal kezdeni, hogy senki sem kért meg arra, hogy ez az aloldal elkészüljön. Nem azért szerkesztettem meg, mert különösebb előnyeim származnának ebből, vagy valamilyen megállapodás része lenne. Ugyanakkor vannak profik is a hazai öntözéstechnika világába és erről, jó ha Te is tudsz!

Azért szerkesztettem meg, mert ezen kívül minden más dologból, ami a Mineralholding Kft-vel kapcsolatos, számomra csak előnyök származtak. Az elmúlt tizenkét évben nem az első partnereim ők, ezért van némi összehasonlítási alapom és kijelenthetem, hogy fényévnyi távolságra vannak minden számomra idáig megismert partnertől.

Jobbnál jobb telepítők vannak, akik ragaszkodnak a korrekt munkavégzéshez és az ügyfeleik javát éppen annyira szem előtt tartják, mint a sajátjukat. Ezért nem mondhatnám, hogy azért van egész évben munkám, mert én lennék a legjobb, vagy valami ilyesmi.

Azért van egész évben munkám, mert CSAPATBAN JÁTSZOM! És ez a csapat olyan hátteret biztosít nekem, hogy nem kell attól tartanom, hogy mi lesz holnap vagy egy hét múlva. Nem töprengek azon, hogy lesz-e munkám vagy sem. Pedig én is tudom, hogy a piacon ma nem az a király, aki a legolcsóbban adja a portékát. Ennek sajnos sokan bedőlnek! Az a király, aki tudja, hogyan szerezzen munkát is mellé. Ők képesek erre is.

Több olyan marketing eszközt is adtak már a kezembe - lásd ezt az oldalt -, ami ügyfeleket hozott és az ügyfelek pedig munkákat. A munkák pedig számomra is és az ő számukra is megélhetést. Így megy ez egy csapatban.

Öntözőrendszer telepítőknek

A Mineralholdingnál…

Természetesen a gondolataim szubjektívek, és nagyon örülök, ha elégedett vagy az öntözőrendszer alkatrészeit áruló partnereddel.

Abban az esetben viszont, ha ez nincs így, vagy nem ismersz rájuk abban a jellemzésben, amit fentebb olvastál, akkor őszintén javaslom, hogy vedd fel velük a kapcsolatot. Bármikor szívesen látnak egy kávéra és egy kötetlen beszélgetésre!

Öntözőrendszer telepítőknek

Egy kávéra... 

A hobbim

A hobbim a motorozás. Szabadidőmben motoros túravezetőként évente 5-6 alkalommal veszek részt európai körutakon. Számomra ez a kikapcsolódás pár öntözőrendszer letelepítése után. És neked?

Adrián

Az Adrián…

 

Mineralholding

Mineralholding Kft.
1106 Budapest, Fehér út 10.
www.mineralholding.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!