öntözéstechnika

hétfő, 23 december 2019 12:34

ÖNTÖZÉSTECHNIKA

 A nem mezőgazdasági jellegű öntözés, hanem a díszkertek és parkok automatizált öntözése hazánkban viszonylag új keletű dolog, mindössze három évtizedre tekint vissza. Korábban az automata öntözőrendszerek a luxus szimbólumának számítottak, ma már szinte standard alapjai egy épülő kertnek és sok már évtizedes díszkertbe utólag lett beépítve. Megemlítve azt, hogy már az ókorban igen magas színvonalon volt jelen az öntözési kultúra, mégis jóval később az USA-ban fejlesztették és fejlesztik a mai napig is a legmagasabb színvonalon az öntözéstechnika márkák termékeit.

vasárnap, 06 január 2019 10:46

ÖNTÖZŐRENDSZER TERVEZÉS

Öntözőrendszer tervezési irányelvek

Az alábbiakban leírt adatokat azok számára írtam le, akiket műszakilag is érdekel ez a téma. Ha Ön csak egy jól működő automata öntözőrendszert szeretne, akkor kérem, hogy vegye fel velem a kapcsolatot. Örömmel segítek Önnek is!

vasárnap, 06 január 2019 10:36

ÜZEMBEN TARTÁS ÉS KARBANTARTÁS

A locsolórendszer szakszerű megépítése garantálja a jó működést, azonban a hosszú távú hibátlan működéséhez elengedhetetlen, hogy az éves karbantartásai is el legyenek végezve.

vasárnap, 06 január 2019 10:33

ÖNTÖZŐRENDSZER JAVÍTÁS

Garanciális javítás esetén: +36305336665

Amennyiben az öntözőrendszert mi építettük és abban hiba keletkezett, vagy bármilyen egyéb szolgáltatást szeretne kapni, akkor kérem, hogy hívjon engem!

Saját építésű öntözőrendszereket én téliesítem!

Nem garanciális javítás esetén: +36202626258

Amennyiben az öntözőrendszert nem mi építettük és a meghibásodása miatt javításra lenne szüksége, akkor hívja a kollégát!

A következő szolgáltatásokat is igényelheti:

  • Átalakítás

Ha a valamilyen átépítés történt a kertben (kocsibeálló, sütögető, növényzet, stb.) és hozzá kell igazítani a locsolót!

  • Bővítés

Ha egy új területre is szükséges odavezetni a locsolót, ahol eddig nem kellett öntözni!

  • Karbantartás

Ha el kell indítani a locsolót és ehhez össze kell rakni a szivattyús gépészetet, vagy téliesíteni szükséges és kompresszorral ki kell fújni!

vasárnap, 06 január 2019 10:22

MUNKATÁRSAT KERESEK

Öntözőrendszer telepítésben jártas munkatársat, vagy összeszokott öntözőrendszer telepítő csapatot keresek folyamatos munkáim elvégzéséhez! A munkáim az ország minden pontján vállalom, azonban a leggyakoribb helyszínek Budapest és Pest megye, valamint a Balaton környéke.

kedd, 16 április 2013 10:25

ÖNTÖZŐRENDSZER TELEPÍTŐKNEK

Üdvözöllek Kolléga!

Szeretném azzal kezdeni, hogy senki sem kért meg arra, hogy ez az aloldal elkészüljön. Nem azért szerkesztettem meg, mert különösebb előnyeim származnának ebből, vagy valamilyen megállapodás része lenne. Ugyanakkor vannak profik is a hazai öntözéstechnika világába és erről, jó ha Te is tudsz!

Azért szerkesztettem meg, mert ezen kívül minden más dologból, ami a Mineralholding Kft-vel kapcsolatos, számomra csak előnyök származtak. Az elmúlt tizenkét évben nem az első partnereim ők, ezért van némi összehasonlítási alapom és kijelenthetem, hogy fényévnyi távolságra vannak minden számomra idáig megismert partnertől.

Jobbnál jobb telepítők vannak, akik ragaszkodnak a korrekt munkavégzéshez és az ügyfeleik javát éppen annyira szem előtt tartják, mint a sajátjukat. Ezért nem mondhatnám, hogy azért van egész évben munkám, mert én lennék a legjobb, vagy valami ilyesmi.

Azért van egész évben munkám, mert CSAPATBAN JÁTSZOM! És ez a csapat olyan hátteret biztosít nekem, hogy nem kell attól tartanom, hogy mi lesz holnap vagy egy hét múlva. Nem töprengek azon, hogy lesz-e munkám vagy sem. Pedig én is tudom, hogy a piacon ma nem az a király, aki a legolcsóbban adja a portékát. Ennek sajnos sokan bedőlnek! Az a király, aki tudja, hogyan szerezzen munkát is mellé. Ők képesek erre is.

Több olyan marketing eszközt is adtak már a kezembe - lásd ezt az oldalt -, ami ügyfeleket hozott és az ügyfelek pedig munkákat. A munkák pedig számomra is és az ő számukra is megélhetést. Így megy ez egy csapatban.

Öntözőrendszer telepítőknek

A Mineralholdingnál…

Természetesen a gondolataim szubjektívek, és nagyon örülök, ha elégedett vagy az öntözőrendszer alkatrészeit áruló partnereddel.

Abban az esetben viszont, ha ez nincs így, vagy nem ismersz rájuk abban a jellemzésben, amit fentebb olvastál, akkor őszintén javaslom, hogy vedd fel velük a kapcsolatot. Bármikor szívesen látnak egy kávéra és egy kötetlen beszélgetésre!

Öntözőrendszer telepítőknek

Egy kávéra... 

A hobbim

A hobbim a motorozás. Szabadidőmben motoros túravezetőként évente 5-6 alkalommal veszek részt európai körutakon. Számomra ez a kikapcsolódás pár öntözőrendszer letelepítése után. És neked?

Adrián

Az Adrián…

 

Mineralholding

Mineralholding Kft.
1106 Budapest, Fehér út 10.
www.mineralholding.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!