arrow
arrow

Romantikus virágküldés Mestervirág módra

A romantikus filmekben egyre gyakrabban bukkan fel egy olyan jelenet, hogy a Hölgy munkahelyén megjelenik egy virágfutár és egy óriási virágcsokrot ad át egy hölgynek, aki boldogan nyitja ki a borítékot, amiben romantikus üzenet található a szeretett férfitől.

 

Ez nem álom és nem is egy drága szolgáltatás, ami csak a kiváltságos férfiak számára elérhető, ma már a virágküldés a Mestervirág segítségével bárki számára elérhető. A virágcsokrok ára kedvező, megtalálja kínálatukban a virágcsokrokat, rózsadobozokat és virágkosarakat is. A budapesti kiszállítás egységesen 990 Ft, de ha eléri a megrendelt virágok végösszege a 20.000 Ft-ot akkor ingyenesen szállítjuk a virágot!

 

A virágküldés alkalmas egy pompás szülinapi virágcsokor megrendeléséhez, egy kiszemelt hölgynek romantikus csokor ajándékozására, és még sok-sok virágos ünnep alkalmával veheti igénybe ezt a fantasztikus szolgáltatást, amivel a Hölgyeket lenyűgözheti!

 

Mik a virágküldés lépései? Biztos meg tudom rendelni a virágcsokrot?

 

Természetesen, aki egy kicsit ért a számítógéphez és van olyan bankkártyája, ami alkalmas az internetes fizetésre is, akkor egyszerű dolga van.

A weblapot megnyitva ki kell választani a megfelelő virágcsokrot, majd bele kell rakni a kosárba. A kért adatokat ki kell tölteni és véglegesíteni kell a megrendelést. Ez után a bankkártyás fizetés oldalon, a bankkártya adatokat begépelve egy perc alatt kitudja fizetni a végösszeget.

Az egész folyamat 5-10 percet vesz igénybe úgy, hogy ki sem kell mozdulnia a lakásból.

A virágküldés ma már az Ön számára is elérhető, ne tétovázzon, rendeljen egy csodaszép virágcsokrot szerelmének, szeretteinek! 

Gyakori kérdések

A márkaképviselet ajánlásával:

K-Rain

Nagyon fontos számunkra, hogy csak kiváló minőségű termékeket forgalmazzunk.
A K-Rain fogalom az öntözési iparágban, és az öntözőrendszerek hazájában az USA-ban.
bővebben

Ügyfeleim írták...

 

Ügyfeleim véleménye az öntözőrendszerről

Tavaly előtt tavasszal telepíttettünk automata öntözőrendszert a kertünkbe. Érdemes volt! A kert egész nyáron úgy volt gyönyörű, hogy nem kellett naponta, vagy kétnaponta esténként másfél órát locsolással töltenünk. Több idő jut így a családra és vendégeket is büszkén hívhattunk.
M. András, Agárd
 
bővebben

Látogatók

Oldalainkat 44 vendég és 0 tag böngészi

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!