arrow
arrow

ÖNTÖZŐRENDSZER TELEPÍTŐKNEK

Öntözőrendszer telepítőknek

Szili Krisztián öntözőrendszer telepítő

Üdvözöllek Kolléga!

Szeretném azzal kezdeni, hogy senki sem kért meg arra, hogy ez az aloldal elkészüljön. Nem azért szerkesztettem meg, mert különösebb előnyeim származnának ebből, vagy valamilyen megállapodás része lenne.

Azért szerkesztettem meg, mert ezen kívül minden más dologból, ami a Mineralholding Kft-vel kapcsolatos, számomra csak előnyök származtak. Az elmúlt tizenkét évben nem az első partnereim ők, ezért van némi összehasonlítási alapom és kijelenthetem, hogy fényévnyi távolságra vannak minden számomra idáig megismert partnertől.

Jobbnál jobb telepítők vannak, akik ragaszkodnak a korrekt munkavégzéshez és az ügyfeleik javát éppen annyira szem előtt tartják, mint a sajátjukat. Ezért nem mondhatnám, hogy azért van egész évben munkám, mert én lennék a legjobb, vagy valami ilyesmi.

Azért van egész évben munkám, mert CSAPATBAN JÁTSZOM! És ez a csapat olyan hátteret biztosít nekem, hogy nem kell attól tartanom, hogy mi lesz holnap vagy egy hét múlva. Nem töprengek azon, hogy lesz-e munkám vagy sem. Pedig én is tudom, hogy a piacon ma nem az a király, aki a legolcsóbban adja a portékát. Ennek sajnos sokan bedőlnek! Az a király, aki tudja, hogyan szerezzen munkát is mellé. Ők képesek erre is.

Több olyan marketing eszközt is adtak már a kezembe - lásd ezt az oldalt -, ami ügyfeleket hozott és az ügyfelek pedig munkákat. A munkák pedig számomra is és az ő számukra is megélhetést. Így megy ez egy csapatban.

Öntözőrendszer telepítőknek

A Mineralholdingnál…

Természetesen a gondolataim szubjektívek, és nagyon örülök, ha elégedett vagy az öntözőrendszer alkatrészeit áruló partnereddel.

Abban az esetben viszont, ha ez nincs így, vagy nem ismersz rájuk abban a jellemzésben, amit fentebb olvastál, akkor őszintén javaslom, hogy vedd fel velük a kapcsolatot. Bármikor szívesen látnak egy kávéra és egy kötetlen beszélgetésre!

Öntözőrendszer telepítőknek

Egy kávéra...

 

A hobbim

A hobbim a motorozás. Szabadidőmben motoros túravezetőként évente 5-6 alkalommal veszek részt európai körutakon. Számomra ez a kikapcsolódás pár öntözőrendszer letelepítése után. És neked?

Adrián

Az Adrián…

 

Mineralholding

Mineralholding Kft.
1106 Budapest, Fehér út 10.
www.mineralholding.hu

Gyakori kérdések

A márkaképviselet ajánlásával:

K-Rain

Nagyon fontos számunkra, hogy csak kiváló minőségű termékeket forgalmazzunk.
A K-Rain fogalom az öntözési iparágban, és az öntözőrendszerek hazájában az USA-ban.
bővebben

Ügyfeleim írták...

 

Ügyfeleim véleménye az öntözőrendszerről

Tavaly előtt tavasszal telepíttettünk automata öntözőrendszert a kertünkbe. Érdemes volt! A kert egész nyáron úgy volt gyönyörű, hogy nem kellett naponta, vagy kétnaponta esténként másfél órát locsolással töltenünk. Több idő jut így a családra és vendégeket is büszkén hívhattunk.
M. András, Agárd
 
bővebben

Látogatók

Oldalainkat 17 vendég és 0 tag böngészi

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!