arrow
arrow

Mikor esedékes a lakásfelújítás?

Vannak, akik 40 év elteltével sem újítják fel a lakásukat, pedig a lakásfelújítás egy ilyen esetben már esedékes lehet. Általában nagyobb felújításokra 10 évente van szükség, tisztasági festésre akár gyakrabban is, ez függ attól, hogy hányan élnek a lakásban, milyen korúak és az is, hogy valaki dohányzik a lakásban vagy sem.

Hogy spóroljon a lakásfelújításon, bizony mérlegelnie kell azon, hogy milyen anyagokat használ fel hozzá, illetve azon is, hogy irreálisan magas munkadíjat ne keljen megfizetnie. A legfontosabb az, hogy a munka megkezdése előtt időben kezdje el a szakemberek felkutatását. Ma Magyarországon munkaerőhiány van a jó szakemberből, a fiatalok külföldön próbálnak szerencsét itthon az idősebbek és a családosok vannak, csak, viszont ez jócskán megnöveli a költségeket, mert ma már nem a szakemberek versenyeznek egymással, hogy a lakásfelújítás az övéké legyen, hanem a lakástulajdonosok versenyeznek a szakemberek kegyeiért, mert ha nem döntenek időbe, akkor másik munkának állnak neki és akkor az Ön felújítása hónapokat is késhet!

Miután megtalálta a megfelelő szakembereket és az árajánlat is elnyerte a tetszését, akkor kezdődhet a lakásfelújítás, ami még mindig tartogathat meglepetéseket, ha csak az árakat tartotta szem előtt, ugyanis. Érdemes a lakásfelújítást végző csapat referenciáit is megtekinteni, sőt arra is van lehetőség, hogyha egy lakást most újítanak, és átadás előtt van a lakás, akkor azt is megtekintheti, mert azon már látja a munka minőségét és a tulajdonost sem zavarja.

Gyakori kérdések

A márkaképviselet ajánlásával:

K-Rain

Nagyon fontos számunkra, hogy csak kiváló minőségű termékeket forgalmazzunk.
A K-Rain fogalom az öntözési iparágban, és az öntözőrendszerek hazájában az USA-ban.
bővebben

Ügyfeleim írták...

 

Ügyfeleim véleménye az öntözőrendszerről

Tavaly előtt tavasszal telepíttettünk automata öntözőrendszert a kertünkbe. Érdemes volt! A kert egész nyáron úgy volt gyönyörű, hogy nem kellett naponta, vagy kétnaponta esténként másfél órát locsolással töltenünk. Több idő jut így a családra és vendégeket is büszkén hívhattunk.
M. András, Agárd
 
bővebben

Látogatók

Oldalainkat 17 vendég és 0 tag böngészi

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!