arrow
arrow

Mikor esedékes a lakásfelújítás?

Vannak, akik 40 év elteltével sem újítják fel a lakásukat, pedig a lakásfelújítás egy ilyen esetben már esedékes lehet. Általában nagyobb felújításokra 10 évente van szükség, tisztasági festésre akár gyakrabban is, ez függ attól, hogy hányan élnek a lakásban, milyen korúak és az is, hogy valaki dohányzik a lakásban vagy sem.

Bővebben...

Napelemek igény szerint

Cégünk 1998 óta foglalkozik kiváló minőségű napelemek forgalmazásával. Az elmúlt 20 évben mindig arra törekedtünk, hogy ügyfeleink a legjobb minőséget vásárolhassák meg, a legkedvezőbb áron. A napelemes rendszerek előnye, hogy egyszeri befektetéssel, önellátó energia felhasználóvá válhat.

 

Bővebben...

Gyakori kérdések

A márkaképviselet ajánlásával:

K-Rain

Nagyon fontos számunkra, hogy csak kiváló minőségű termékeket forgalmazzunk.
A K-Rain fogalom az öntözési iparágban, és az öntözőrendszerek hazájában az USA-ban.
bővebben

Ügyfeleim írták...

 

Ügyfeleim véleménye az öntözőrendszerről

Tavaly előtt tavasszal telepíttettünk automata öntözőrendszert a kertünkbe. Érdemes volt! A kert egész nyáron úgy volt gyönyörű, hogy nem kellett naponta, vagy kétnaponta esténként másfél órát locsolással töltenünk. Több idő jut így a családra és vendégeket is büszkén hívhattunk.
M. András, Agárd
 
bővebben

Látogatók

Oldalainkat 15 vendég és 0 tag böngészi

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!