arrow
arrow

Telefonközpontok és telekommunikációs hálózatok professzionális kiépítése

Telefonközpont megtervezését és kiépítését szeretné cége, irodaháza számára? Legyen az csupán egy kisebb,  otthoni, „home-office” iroda , vagy egy normál méretű irodaház, de akár egy hatalmas többszintes irodakomplexum – a megoldás, és a teljes telefonközpont rendszer kiépítése. 

Bővebben...

Precíz duguláselhárítás az 5. kerületben

Sajnos minden csővezetékben előfordulhat dugulás, régi és új rendszerekben egyaránt. Számos házi praktika létezik a duguláselhárításra, essen azonban néhány szó magáról a helyszínről. A lefolyónak három összetevője van: a lefolyónyílás, az első csőkanyarulat és a cső többi része, így ezen hármas bármelyikében jelentkezhet dugulás. Ha duguláselhárításra van szüksége az 5. kerületben keresse fel cégünket.

 

Bővebben...

Gyakori kérdések

A márkaképviselet ajánlásával:

K-Rain

Nagyon fontos számunkra, hogy csak kiváló minőségű termékeket forgalmazzunk.
A K-Rain fogalom az öntözési iparágban, és az öntözőrendszerek hazájában az USA-ban.
bővebben

Ügyfeleim írták...

 

Ügyfeleim véleménye az öntözőrendszerről

Tavaly előtt tavasszal telepíttettünk automata öntözőrendszert a kertünkbe. Érdemes volt! A kert egész nyáron úgy volt gyönyörű, hogy nem kellett naponta, vagy kétnaponta esténként másfél órát locsolással töltenünk. Több idő jut így a családra és vendégeket is büszkén hívhattunk.
M. András, Agárd
 
bővebben

Látogatók

Oldalainkat 44 vendég és 0 tag böngészi

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!